Newbody

När ni vill sälja strumpor och kläder alla behöver

Newbody Familys första och största varumärke heter Newbody och startades redan 1987. Newbody har nu hjälpt lag, skolklasser och hela idrottsföreningar att samla in pengar i över 30 år. Drygt 1 miljard har därmed skapats till föreningslivet och varje år bidrar försäljningen av Newbodys kläder med cirka 100 miljoner till lag och skolklasser.

Det bästa med Newbody är att många känner till varumärket och produkter och vet att kvaliteten är överraskande hög till ett lågt pris. Det gör att det går enkelt att sälja till släkt, vänner och familj. Newbodys varumärke är så starkt att inga visningskassar är nödvändigt, alla som säljer får den klassiska katalalogen men också en egen webbshop som kan delas med alla som vill handla av er. Det ska vara enkelt för kunderna att själva gå in och beställa produkterna de vill köpa.

Newbody Family - modeller med sportiga Newbodykläder
Spicy Dream kryddförsäljning - Newbody Family

Spicy Dream

När ni vill sälja kryddor och matprodukter

Newbody Familys andra varumärke har funnits några år och är ett mycket populärt komplement till Newbodys kläder. Spicy Dream är varumärket där klassen eller laget kan sälja kryddor och andra matprodukter i stilrena förpackningar.

En kryddförsäljning är ett mycket bra alternativ om gruppen nyligen sålt kläder men ändå vill kunna erbjuda prisvärda, fina (och goda) produkter till kunderna.

Spicy Dream har samma enkla upplägg som Newbody och det är enkelt att dela sin digitala webbshop med alla på Facebook eller instagram att man säljer matprodukter med klassen eller laget. För förutom kryddpaket med 5 kvarnar i varje har Spicy Dream många andra matpaket som passar i alla svenska kök. Nytt för i år är ett paket med honung i fem unika smaker, en perfekt present eler gå-bort-gåva. Det finns även olivolja och rapsolja, balsamvinäger, grillsåser och rub i Spicy Dreams stora sortiment. Tacopaketet är en av storsäljarna som känns obligatorisk i ett svenskt hem.

Home Seremonies kompletterar Newbodys och Spicy Dreams sortiment och ger skolklasser och lag som säljer till resor en möjlighet att sälja mer. Anmäl intresse för att bli bland de första att sälja Home Seremonies 2020.


Home Seremonies

När ni vill sälja ljus, tvål, doftljus och andra heminredningsprodukter

Det senaste tillskottet i Newbody Family heter Home seremonies och startades 2019. Sortimentet består av unika hemprodukter av hög kvalitet till ett lågt pris. Precis som hos Newbody och Spicy Dream säljs produkterna i paket till ett enhetspris om endast 100:- per paket. Ett paket kan innehålla ett fint doftljus, ett stort paket servetter, tvål och handcreme, 15 stearinljus och mycket mer. Den gemensamma nämnaren är prisvärdhet, kvalitet och skandinavisk design.

Home Seremonies kompletterar Newbodys och Spicy Dreams sortiment och ger skolklasser och lag som säljer till resor en möjlighet att sälja mer. Anmäl intresse för att bli bland de första att sälja Home Seremonies 2020.


Ljus och doftljus Home Seremonies