Tjäna pengar till klassen - sälj ljus

Tjäna pengar till klassen

Behöver ni tjäna pengar till er skolklass för att kunna åka på roliga klassresor? Sälj ljus med klassen och samla enkelt ihop pengarna.

Gör som tusentals skolklasser gör varje år – tjäna pengar till klassen genom att sälja Newbody Familys prisvärda, populära och mycket lättsålda produkter! Vi har hjälpt skolklasser att tjäna pengar till klassresor i över 30 år.

2019 lanserade vi på Newbody Family HOME SEREMONIES – vårt tredje varumärke efter Newbody och Spicy Dream. HOME SEREMONIES är ett helt nytt sätt att tjäna pengar till klassen där ni säljer ljus, doftljus, tvål och andra populära produkter till hemmet för att få ihop pengar till klassresan. Vi vet att klassen ibland vill sälja flera olika produkter och att man såklart vill sälja omväxlande sortiment. Därför erbjuder vi flera olika varumärken med olika sortiment. Det som Newbody, Spicy Dream och HOME SEREMONIES har gemensamt är att produkterna är prisvärda och lättsålda och bara kan köpas via er som säljande klass.

Idag går det att sälja många olika produkter med klassen. Det går att sälja kakor, salami, toalettpapper, kaffe, godis, plastpåsar och mycket annat. Det som vi tycker är viktigt är att produkterna ska vara något som de som köper av klassen verkligen vill ha och tycker är prisvärt. Att sälja saker som går att köpa i en vanlig mataffär tror inte vi är en bra metod om man vill få ihop riktigt mycket pengar till klassen eller laget. Då kommer era kunder bara handla för att stödja er och hjälpa till. Vi tycker det är mycket bättre om kunderna också får fina produkter till ett bra pris. Produkter som bara säljs av klasser och lag och där pengarna ska gå till något roligt – som en klassresa eller ett träningsläger. Vårt mål är att erbjuda så hög kvalitet på våra ljus, kryddor och kläder att era kunder snart frågar er när ni ska sälja produkterna igen.

Tjäna pengar till laget

Ska ni åka på cup eller träningsläger med laget? Tjäna pengar genom att sälja ljus.

Det finns många sätt att tjäna pengar till laget, förutom att sälja ljus och heminredning kan man idag sälja allt möjligt: kakor, toapapper, salami, kryddor, strumpor, saffran med mera. Det vi på Newbody Family och Home Seremonies lärt oss är det allra viktigaste är att produkterna måste vara prisvärda och lättsålda. Vår affärsidé går ut på att ta fram unika produkter av högsta kvalitet som håller ett lägre pris än vanliga butiker och bara går att sälja av er i laget eller av föreningar och skolklasser. Precis som i fallet Newbodys kläder är Home Seremonies tvål, doftljus och stearinljus av högsta kvalitet och dessutom väldigt prisvärda. Doftljus och tvål av liknande kvalitet kostar oftast mycket mer i inredningsbutikerna.

Anledningen till att vi vill hålla nere priset – ni i laget säljer produkterna i fina paket som alla kostar 100 kronor styck – är för att ni som lag ska kunna sälja så många paket som möjligt till så många olika människor som möjligt. Alla ska ha råd att handla av er och alla ska känna att de gör en bra affär och inte bara stödjer laget utan också får fina produkter i utbyte.

Eftersom produkterna är av högsta kvalitet, har skandinavisk design och har ett lågt pris tror och hoppas vi att det ska gå lätt för er i laget att sälja och få ihop mycket pengar till ert träningsläger eller cup.

Tjäna pengar till laget, sälj Newbodys populära och lättsålda produkter

Tjäna pengar till föreningen

Sälj ljus, doftljus, tvål och mycket mer från Home Seremonies för att tjäna pengar till föreningen.

Alla föreningar – stora som små – behöver pengar för att kunna bedriva sin verksamhet. På Newbody Family vet vi detta mycket väl då vi i över 30 år hjälpt föreningar med just detta, att tjäna pengar för att kunna bedriva och utveckla verksamheten. När en hel föreningen skall sälja något för att samla till föreningskassan eller lagkassor vill man gärna att det ska vara både enkelt, överskådligt och ge så mycket pengar som möjligt. Många saker föreningar väljer att sälja blir dock lätt negativt för de som säljer, medlemmarna och de enskilda lagens spelare och föräldrar. Idrottsrabatter och bingolotter eller andra lotter kan vara svårt att få sålda och ofta får föräldrarna köpa dem själva. Det är inte kul för någon.

På Newbody Family tror vi istället att det långsiktigt bästa är att sälja våra produkter med föreningen. Home Seremonies sortiment med tvål, doftljus, stearinljus och servetter är dels mycket prisvärt och dels sådant som alla använder. Om föräldrarna ska köpa något för att få ihop pengar till föreningen måste det vara bättre om detta är produkter som ändå kommer till
användning och uppskattas i de flesta svenska hem. Vi tror det är lättare att sälja våra heminredningsprodukter även till släkt, vänner och grannar om man jämför med alternativen. Det är ingenting fel med lotter eller rabatthäften men vi tror att det dels går lättare och dels ger mer pengar om föreningen istället prövar att sälja våra mycket populära ljus och hygienartiklar. Och när din förening vill sälja något annat kan ni tjäna pengar genom att sälja kryddor och andra matprodukter med Spicy Dream eller strumpor, underkläder och träningskläder med Newbody.